Σύστημα Ωρομέτρησης

Σύστημα Ωρομέτρησης από την Bst Systems

Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας με το νέο σύστημα ωρομέτρησης προσωπικού. Η σύνδεση με την ψηφιακή κάρτα, δίνει την δυνατότητα να σταλθούν τα δεδομένα της στην πλατφόρμα της ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ γρήγορα και αποτελεσματικά.

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος ωρομέτρησης και μάθετε τους λόγους που αυτό θα σας διευκολύνει και θα εξελίξει την επιχείρηση :

  • Διαχείριση της προσέλευσης του προσωπικού. Άμεση πληροφόρηση για τις ώρες εισόδου και εξόδου από τον χώρο.
  • Σωστός υπολογισμός της μισθοδοσίας σύμφωνα με την παρουσία των εργαζομένων.
  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.
  • Σύγχρονο λογισμικό σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
  • Διαχείριση αδειών, προγραμμάτων/ βάρδιας των εργαζομένων.
  • Υπολογισμού και των διαλειμμάτων.

Το σύστημα μπορεί να ταυτοποιεί και να αναγνωρίζει το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά με τους εξής τρόπους:

  • Μέσω δαχτυλικών αποτυπωμάτων
  • Μέσω κάμερας (αναγνώριση ματιών, προσώπου κλπ.)
  • Με κωδικό PIN σε πληκτρολόγιο
  • Με χρήση επαγωγικής- μαγνητικής κάρτας

Η διαχείριση του λογισμικού ωρομέτρησης μπορεί να γίνει μέσω οποιουδήποτε υπολογιστή με σύνδεση δικτύου, καθώς μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε την κάθε συσκευή αναγνώρισης με τον Η/Υ, αξιοποιώντας την παροχή Ethernet και USB.

Ωρομέτρηση με το Timetowork?

Το TimeToWork είναι ένα πρωτοποριακό, Ελληνικό σύστημα ωρομέτρησης, που σε συνεργασία με τα συστήματα πρόσβασης της SOYAL, σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε πλήρως – όσον αφορά στον ακριβή αριθμό ωρών εργασίας, των εργαζομένων σας.

Σας παρέχει επίσης πληροφοριακά στοιχεία διαχείρισης των μη εργάσιμων ημερών (πχ αργίες, άδειες) καθώς και ένα ολοκληρωμένο αρχείο προσωπικού.

Στη πλήρη έκδοση του υποστηρίζει 3 επίπεδα πρόσβασης (Κεντρικός Διαχειριστής, Προϊστάμενος Τμήματος, Εργαζόμενος) αναλόγως του οποίου ο χρήστης έχει πρόσβαση και δυνατότητα παρέμβασης, σε διαφορετικές -κάθε φορά- ρυθμίσεις.

H διαχείριση του λογισμικού της ωρομέτρησης γίνεται μέσω cloud, για να έχετε πρόσβαση στα στατιστικά των εργαζομένων σας από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε – ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

Μέσω του προηγμένου αλγορίθμου του, σας παρέχεται πλήρης ενημέρωση, για την ώρα εισόδου και εξόδου, σε όποιο χρονικό διάστημα επιθυμείτε (πχ εβδομαδιαίο , μηνιαίο, ετήσιο κτλ.). Τα δεδομένα αυτά μπορείτε να τα :

εκτυπώσετε σε φυσικό εκτυπωτή

εξάγετε σε μορφή pdf

εξάγετε σε συμβατό αρχείο, για διασύνδεση με προγράμματα Μισθοδοσίας

H καινοτομία του συστήματος Timetowork και η αξιοπιστία των συσκευών της Soyal,
θα σας βοηθήσουν ασφαλώς, να έχετε άμεση και πλήρη εικόνα, της τήρησης του ωραρίου, του συνόλου των εργαζομένων σας.


Εύχρηστο

Πολύ εύκολο στο τελικό χρήστη, με Ελληνικό Μενού διαχείρισης, δε θα σας δυσκολέψει καθόλου, είτε στη παραμετροποίηση , είτε στη χρήση του. Με την αξιοπιστία των συστημάτων πρόσβασης της Soyal, το TimeToWork, είναι το πρόγραμμα ωρομέτρησης που θέλετε να έχετε στην επιχείρηση σας.

 


Ωρομέτρηση όπου και αν βρίσκεστε

Μέσω κάρτας
O παραδοσιακός τρόπος ωρομέτρησης με ανάθεση κάρτα ανά εργαζόμενο. Μπορεί να λειτουργήσει μόνο όταν ο εργαζόμενος βρίσκεστε στον χώρο εργασίας του

Μέσω QR code
O αμέσως πιο μοντέρνος τρόπος σύνδεσης από τη κάρτα είναι η δημιουργία QR code καρτών. Με δυνατότητα αποθήκευσης ακόμα και στο κινητό του εργαζόμενου, σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχεται την ωρομέτρηση των εργαζομένων σας με μικρότερο λειτουργικό κόστος..

Με δαχτυλικό αποτύπωμα

Το ασφαλέστερο μέσο ωρομέτρησης σίγουρα είναι η χρήση βιομετρικών. Το δαχτυλικό αποτύπωμα σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεται με ασφάλεια ότι ο κάθε εργαζόμενος ελέγχει αποκλειστικά το δικό του ωράριο.

Σημ. Οι νέοι αναγνώστες της SOYAL έχουν ένα πρωτοποριακό σύστημα διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, αφού δεν αποθηκεύουν το ίδιο το δαχτυλικό αποτύπωμα, αλλά δημιουργούν βάση αυτού, ένα μοναδικό κωδικό ασφαλείας, ανά χρήστη, στη βάση δεδομένων τους. Με αυτό το τρόπο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χώρες που η χρήση προσωπικών δεδομένων είναι αυστηρή, όπως η Ελλάδα.

Με το κινητό ή το laptop σας

Στην εποχή της απομακρυσμένης εργασίας λόγω αναγκών της επιχείρησης αλλά λόγω της υγειονομική κρίση της Covid19, δημιουργήσαμε λύση και για εκείνους που είτε ξεκινούν ή ολοκληρώνουν το ωράριο τους, από απόσταση από το κτίριο που βρίσκεται ο καρταναγνώστης.

Με την προϋπόθεση προφανώς να τους έχει δώσει αυτό το δικαίωμα ο Διαχειριστής/Προϊστάμενος του συστήματος, μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους για τη χρήση της ωρομέτρησης τους.

 


Πίνακας κυλιόμενου ωραρίου

Μέσα από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας,μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε τη κάθε ημέρα ο εργαζόμενος να έχει

► Ωράριο εργασίας ανάμεσα σε πιθανά ωράρια που έχει προεπιλέξει
► Ρεπό
► Ρεπό λόγω συγκεντρωμένων υπερωριών

► ‘Αδεια εργασίας (εμφανίζετε αυτόματα εφόσον έχει λάβει άδεια)

 


Πλήρης διαχείριση αδειών

Διαχειριστείτε τις άδειες των εργαζομένων σας με πλήρη έλεγχο των ημερομηνιών , της διάρκειας, και των λόγων που έλλειψαν.

► Υποστήριξη όλων των γνωστών αιτιών απουσίας
► Διαχείριση αδείας με δυνατότητα ανάκλησης
► Ιστορικό αδειών
► Δυνατότητα καταχώρησης ολιγόωρης απουσίας
► Καταχώρηση αδειών με η χωρίς αποδοχές
► Εμφάνιση φωτογραφίας εργαζομένου για αποφυγή λαθών

Καλέστε Τώρα για προσφορά με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας στο 210.51.52.657 και αποκτήστε τώρα τον πλήρη έλεγχο της!

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems