ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είμαστε οι ειδικοί στις ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΜΕΡΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

Εγκαταστάσεις καμερών ασφαλείας για εργοστάσια – ξενοδοχεία – καταστήματα – σπίτια που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Εξειδικευμένα συστήματα καμερών με Video Analytics από εξειδικευμένους τεχνικούς εγκαταστάτες.

Επιλέξτε επαγγελματίες εγκαταστάτες για την εγκατάσταση ενός συστήματος καταγραφής και ανάλογα με τις ανάγκες σας θα σας προτείνουν και το καταλληλότερο. Υπάρχουν εκατοντάδες ειδών κάμερες και συνήθως αγοράζουμε ένα οικονομικό σύστημα το οποίο δεν γνωρίζουμε καν τι κάνει. Ο επαγγελματίας εγκαταστάτης παρακολουθεί και γνωρίζει την ραγδαία εξέλιξη των καμερών ασφαλείας και είναι ικανός να σας οδηγήσει στην σωστή επιλογή και την εγκατάσταση του.

Οι κάμερες ασφαλείας απαιτούν σωστό προγραμματισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι αρκετή η τοποθέτηση τους και η λήψη εικόνας. Ανάλογα με το σημείο τοποθέτησής τους απαιτείται και ειδικός προγραμματισμός για τη σωστή λήψη και καταγραφή.

Συνήθως ο ερασιτέχνης εγκαταστάτης απλώς θα το τοποθετήσει και θα βεβαιωθεί ότι τις κάμερες τις «βλέπουμε» στην οθόνη μας. Όταν έρθει όμως η στιγμή να χρειαστούμε αρχείο καταγραφής, το σίγουρο είναι ότι θα ανακαλύψουμε πως η κάμερα είναι θαμπή, έχει αντανάκλαση από τον ήλιο, δεν «πιάνει» τις σωστές μοίρες που θα θέλαμε, δεν καταγράφει καν τις ώρες που θέλουμε κ.λ.π

Εμείς είμαστε η καλύτερη επιλογή σας καθώς έχουμε μακροχρόνια πείρα πάνω στις εγκαταστάσεις καμερών ασφαλείας. Με ειδική εκπαίδευση και πιστοποιητικά που απαιτούνται ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις νέες εφαρμογές και εξελίξεις. Μέσα από το μεγάλο πελατολόγιό μας διαθέτουμε εμπειρία εγκαταστάσεων για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα που υποστηρίζουμε.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις κάμερες ασφαλείας που μπορούμε να εγκαταστήσουμε στην επιχείρησή σας, στο σπίτι σας, στο εξοχικό σας, ή στον εξωτερικό χώρο που θέλετε να προστατέψετε.

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems