Συναγερμοί Σπιτιών

Συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων.

Συστήματα συναγερμών σπιτιών και καταστημάτων.

Συναγερμοί Σπιτιών και καταστημάτων για το Σπίτι ή την Επιχείρηση σας…

Το σύστημα συναγερμού είναι μία αποτελεσματική λύση για να προστατέψετε το χώρο που σας ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να σας ενημερώνει άμεσα για ό,τι συμβαίνει σε αυτόν.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συστήματα συναγερμών καθώς διαθέτουμε σχεδόν τα πάντα: ασύρματοι συναγερμοί, συναγερμοι σπιτιου, sigma συναγερμοί, paradox συναγερμοι, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που διαθέτουμε.

Τα συστήματα συναγερμού δεν είναι μόνο αξιόπιστα όταν σας ενημερώνουν άμεσα, αλλά λειτουργούν ως ένας μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας. Το 93% των διαρρηκτών είπε ότι θα απέφευγαν έναν από τους παρακολουθούμενους χώρους με συναγερμό.

Τα επώνυμα συστήματα συναγερμώντης BST Systems εξασφαλίζουν την ασφάλεια της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας, αποτρέποντας τους πιθανούς εισβολείς. Πολύ σημαντικό ρόλο σε έναν συναγερμό έχει η περιμετρική ασφάλεια της οικίας, της επιχείρησης ή του εργοστασίου. Με την περιμετρική κάλυψη ουσιαστικά ορίζουμε μία ακόμα δικλείδα ασφαλείας στο σύστημά μας που αποτρέπουμε στον διαρρήκτη να εισβάλει στην περιουσία μας πριν καν εισέλθει σε αυτή.

Συναγερμοί Σπιτιών με Αξιόπιστη Περιμετρική Ασφάλεια

Είτε στον χώρο υπάρχουν άνθρωποι, είτε δεν υπάρχουν, ένα σωστό σύστημα με αξιόπιστη περιμετρική ασφάλεια, μπορεί να γλιτώσει από μεγάλες ζημιές ως και ανθρώπινες ζωές γιατί αν ο εισβολέας με ένα απλό σύστημα καταφέρει και μπει στο χώρο, τότε σίγουρα θα προκαλέσει κάποια ζημιά/απώλεια και αν υπάρχουν και άνθρωποι στο χώρο οι απώλειες ενδέχεται να είναι σημαντικά μεγαλύτερες. Για αυτό είναι σημαντικό να προσφέρουμε ταιριαστές λύσεις περιμετρικής ασφάλειας, ώστε να κρατάμε τους επίδοξους εισβολείς όσον το δυνατόν πιο μακριά από το χώρο! Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος προστασίας, έναντι οποιασδήποτε εισβολής, όταν η ανίχνευση της εισβολής γίνει στον περιμετρικό χώρο και πριν την είσοδο του εισβολέα στον Προστατευμένο χώρο.

Η αξιοπιστία και το εύρος επιλογών εδώ, είναι βαρύνουσας σημασίας. Επειδή στην ισχυρή πλειοψηφία των εφαρμογών περιμετρικής ασφάλειας, αναφερόμαστε σε ανιχνευτές τοποθετημένους σε εξωτερικούς χώρους, πρέπει οι ανιχνευτές μας να είναι προηγμένοι και αξιόπιστοι, ώστε να μας απαλλάξουν από ψευδείς συναγερμούς αλλά και να έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο (καθότι εκτεθειμένοι σε αντίξοες συνθήκες).

Οι συναγερμοί σπιτιών και καταστημάτων που εγκαθιστούμε είναι οι πλέον επώνυμοι της αγοράς και έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους πελάτες μας:

  1. με τηλεφωνητή
  2. μέσω εφαρμογής στο κινητό όπου θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συναγερμού σας, απομακρυσμένα μέσω δικτύου internet
  3. με GPRS
  4. με σύνδεση σε 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων όπου πάντα κάποιος θα επαγρυπνεί, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα εσείς και η αστυνομία σε περίπτωση διάρρηξης.

Επίσης αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις που μπορούν να καλύψουν από ένα μικρό διαμέρισμα μέχρι ένα οικόπεδο ή εργοστάσιο και όλες τις λύσεις Περιμετρικής Ασφάλειας.

Την BST Systems απαρτίζουν πιστοποιημένοι τεχνικοί, με άδεια από την ελληνική αστυνομία και με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών SIGMA , PARADOX, NOVA κ.α.

Δείτε πιο κάτω ένα video από μια εγκατάσταση καμερών ασφαλείας

 

Η εξειδίκευση και η εμπειρία μας στα συστήματα ασφαλείας μέσα από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις αλλά και τα εξειδικευμένα σεμινάρια της κάθε εταιρίας συναγερμού που παρακολουθούμε συνεχώς, μας καθιστούν τους πλέον υπεύθυνους εγκαταστάτες που με βεβαιότητα θα σας προτείνουμε το καταλληλότερο σύστημα ασφάλειας που θα ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας και στον προϋπολογισμό σας. Οι τιμές μας στις κάμερες, τους συναγερμούς και γενικότερα στα συστήματα ασφαλείας είναι από τις καλύτερες της αγοράς!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας εντελώς Δωρεάν, ώστε να εκτιμήσουμε τα ευάλωτα σημεία του χώρου σας και να προτείνουμε το σύστημα συναγερμού που μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλειά σας.

Ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση να τοποθετήσει κάποιος συναγερμός στο σπίτι του, είναι η σκέψη ότι θα προκαλέσει “αναστάτωση” και ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση καθώς η νέα καλωδίωση θεωρείται ότι θα “χαλάσει” την αισθητική του χώρου σας. Αυτό που εμείς μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας, είναι ότι δουλεύουμε επιμελώς και με υπομονή χωρίς να λερώνουμε τον χώρο σας. Φροντίζουμε να καθαρίζουμε όπου χρειάζεται και σας τον παραδίδουμε όπως τον παραλάβαμε.

Η καλωδίωση φροντίζουμε να τοποθετείται σε σημεία όσο το δυνατόν κρυφά με θερμόκολλα υψηλής αντοχής και στερέωσης. Στο τέλος στοκάρουμε τα καλώδια με ακρυλλικό βαφόμενο στόκο, ώστε να μην είναι ορατά και να μην χαλάει η αισθητική του χώρου σας.


 

Ασφαλίστε τη περιουσία σας άμεσα & αποτελεσματικά!

Διαλέξτε από τη μεγάλη γκάμα συναγερμών που διαθέτουμε…


Διαβάστε περισσότερα για κάμερες ασφαλείας.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ – BST Systems

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems