Συναγερμοί Σπιτιών

Συστήματα συναγερμών σπιτιών και καταστημάτων.

Συστήματα συναγερμών σπιτιών και καταστημάτων.

Συναγερμός στο Σπίτι…

Το σύστημα συναγερμού είναι μία αποτελεσματική λύση για να προστατέψετε το χώρο που σας ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να σας ενημερώνει άμεσα για ό,τι συμβαίνει σε αυτόν.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα από συστήματα συναγερμών καθώς διαθέτουμε σχεδόν τα πάντα: ασύρματοι συναγερμοί, συναγερμοι σπιτιου, sigma συναγερμοί, paradox συναγερμοι, ασυρματοι συναγερμοι σπιτιων, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες που διαθέτουμε.

Τα συστήματα συναγερμού δεν είναι μόνο αξιόπιστα όταν σας ενημερώνουν άμεσα, αλλά λειτουργούν ως ένας μεγάλος αποτρεπτικός παράγοντας – όταν τους ζητηθεί, το 93% των διαρρηκτών είπε ότι θα απέφευγαν έναν από τους παρακολουθούμενους συναγερμούς.

Τα επώνυμοι συναγερμοί της GSystems εξασφαλίζουν την ασφάλεια της οικογένειάς σας και της περιουσίας σας, αποτρέποντας τους πιθανούς εισβολείς. Δυστυχώς, ο καθένας μας, ενδιαφέρεται για ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι μόνο μετά από διάρρηξη ή απόπειρα διάρρηξης.

Οι συναγερμοί που εγκαθιστούμε είναι οι πλέον επώνυμοι της αγοράς και έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τους πελάτες μας 1) με τηλεφωνητή, 2)μέσω εφαρμογής στο κινητό όπου θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του συναγερμού σας, απομακρυσμένα μέσω δικτύου internet και 3)με σύνδεση σε 24ωρο κέντρο λήψεως σημάτων όπου πάντα κάποιος θα επαγρυπνεί, ώστε να ενημερωθείτε άμεσα εσείς και η αστυνομία σε περίπτωση διάρρηξης.

Επίσης αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις που μπορούν να καλύψουν από ένα μικρό διαμέρισμα μέχρι ένα οικόπεδο ή εργοστάσιο.

Στην GSystems θεωρούμε ότι η καλύτερη διαφήμιση προέρχεται από τους ικανοποιημένους πελάτες μας.

Την GSystems απαρτίζουν πιστοποιημένοι τεχνικοί, με άδεια από την ελληνική αστυνομία και με πολυετή εμπειρία στις εγκαταστάσεις συστημάτων συναγερμών SIGMA , PARADOX & NOVA.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία μας στα συστήματα ασφαλείας μέσα από τις εκατοντάδες εγκαταστάσεις αλλά και τα εξειδικευμένα σεμινάρια της κάθε εταιρίας συναγερμού που παρακολουθούμε συνεχώς, μας καθιστούν τους πλέον υπεύθυνους εγκαταστάτες που με βεβαιότητα θα σας προτείνουμε το καταλληλότερο σύστημα ασφάλειας που θα ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου σας και στον προϋπολογισμό σας.

 

Δείτε πιο κάτω ένα video από μια εγκατάσταση καμερών ασφαλείας

Εγκατάσταση Καμερών Ασφαλείας Hikvision & Συναγερμού Sigma Proteus

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας εντελώς Δωρεάν, ώστε να εκτιμήσουμε τα ευάλωτα σημεία του χώρου σας και να προτείνουμε το σύστημα συναγερμού που μπορεί να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλειά σας.

Ένας σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας στην απόφαση να τοποθετήσει κάποιος συναγερμός στο σπίτι του, είναι η σκέψη ότι θα προκαλέσει ‘’αναστάτωση’’ και ιδιαίτερα αν δεν υπάρχει προεγκατεστημένη καλωδίωση καθώς η νέα καλωδίωση θεωρείται ότι θα ‘’χαλάσει ‘’την αισθητική του χώρου σας. Αυτό που εμείς μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας, είναι ότι δουλεύουμε επιμελώς και με υπομονή χωρίς να λερώνουμε τον χώρο σας. Φροντίζουμε να καθαρίζουμε όπου χρειάζεται και σας τον παραδίδουμε όπως τον παραλάβαμε.

Η καλωδίωση φροντίζουμε να τοποθετείται σε σημεία όσο το δυνατόν κρυφά με θερμόκολλα υψηλής αντοχής και στερέωσης. Στο τέλος στοκάρουμε τα καλώδια με ακρυλλικό βαφόμενο στόκο, ώστε να μην είναι ορατά και να μην χαλάει η αισθητική του χώρου σας.


 

Ασφαλίστε τη περιουσία σας άμεσα & αποτελεσματικά!

Διαλέξτε από τη μεγάλη γκάμα συναγερμών που διαθέτουμε…

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της GSystems