Θερμικές & Θερμογραφικές Κάμερες

Η BST SYSTEMS είναι εξειδικευμένη στην εγκατάσταση θερμικών & θερμογραφικών καμερών ασφαλείας σε χώρους όπως εταιρίες, ξενοδοχεία, δημόσιους οργανισμούς κ.α.

Απευθυνθείτε στην εταιρία μας και μαζί με εξειδικευμένο μηχανικό θα σας αναλύσει βήμα βήμα όλα όσα απαιτούνται για τη σωστή εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος, που είναι απαραίτητο για να έχετε ένα σωστό αποτέλεσμα.


Θερμογραφική Κάμερα για ανίχνευση Πυρετού από την B.S.T Systems

Θερμογραφική Κάμερα για ανίχνευση Πυρετού από την B.S.T Systems!

Εγκαταστάσεις συστημάτων ανίχνευσης πυρετού με 100% Αποτέλεσμα!

Δωρεάν εξειδικευμένη μελέτη του χώρου.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Ιδανική θερμοκρασία περιβάλλοντος μέτρησης θερμοκρασίας είναι 10 ℃ ~ 30 ℃
  • Κατά τη δοκιμή της θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος, ο θερμοπομπός είναι γενικά ρυθμισμένος στους 35 ℃, και χρησιμοποιείται για τη διόρθωση θερμοκρασίας της απόκτησης θερμικής απεικόνισης, έτσι ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις ακρίβειας ± 0,3 ℃.
  • Εγκατάσταση σε εξωτερικό ή μι υπαίθριο περιβάλλον, επειδή η εξωτερική θερμοκρασία, ο άνεμος, η υγρασία και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν μεγάλη επίδραση στη μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας θερμικής απεικόνισης, δεν συνιστάται η τοποθέτηση σε εξωτερικούς αλλά σε κλειστή περιοχή και σχετικά σταθερό περιβάλλον χωρίς άνεμο.
  • Πόσοι άνθρωποι μπορούν να μετρηθούν την ίδια στιγμή?
    Σε κανονική χρήση, δεν μπορούν να υπάρξουν πολλοί άνθρωποι σε (πλάτος 1,3-1,5m). Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των κεφαλών στην περιοχή ανίχνευσης, αλλά είναι υπερβολικά μακριά ή υπάρχει αλληλοεπικάλυψη, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ελλιπή ή ανακριβή μέτρηση της θερμοκρασίας. Συνιστάται να δοκιμάζετε ανα/άτομο ξεχωριστά.

Ρύθμιση Θερμοπομπού

Ρύθμιση Θερμοπομπού

Ρύθμιση Θερμοπομπού στην κάμερα

Ρύθμιση Θερμοπομπού στην κάμερα

Σχεδίαση περιοχής ανίχνευσης στην κάμερα

Σχεδίαση περιοχής ανίχνευσης στην κάμερα


 

Επίσης, δείτε πιο κάτω κάποια από τα τελευταία μοντέλα μας.

 

HIKVISION DS-2TP31B-3AUF

HIKVISION DS-2TP31B-3AUF

Φορητή θερμογραφική κάμερα -20 °C ως 550 °C DS-2TP31-3AUF.
Φορητή θερμογραφική κάμερα, ιδανική για τη γρήγορη μέτρηση θερμοκρασιών από απόσταση, την επιθεώρηση μόνωσης, συστημάτων θέρμανσης, ροής θερμότητας και την εύρεση υπερθερμασμένων τμημάτων. Θερμική κάμερα: 160 x 120, φακός 3.1 mm (γωνία θέασης 50°), NETD < 40 mΚ, μέτρηση θερμοκρασίας από -20 °C ως 550 °C, ακρίβεια μέτρησης ±2 °C / ±2%. Οθόνη LCD 2.4’’ 320 x 240, laser pointer για εύκολη στόχευση, υποδοχή κάρτας MicroSD/SDHC/SDXC ως 128 GB (περιλαμβάνεται κάρτα 8 GB), θύρα USB, IP54, αντοχή σε πτώση 2m, επαναφορτιζόμενη μπαταρία με τυπικό χρόνο λειτουργίας 8 ωρών, (ΠxBxY) 117x196x59 mm.


HIKVISION DS-2TP21B-6VF/W

HIKVISION DS-2TP21B-6VF/W
Φορητή θερμογραφική κάμερα
Thermal:160 × 120, 6.2mm,25°×
19°
Visible:2MP
Bi-spectrum image fusion;
WIFI, Audio alarm
Accuracy:±0.5℃
Range:30-45℃
Working temperature:10~35℃
IP54


DAHUA DH-TPC-BF3221

DAHUA DH-TPC-BF3221

ΚΑΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Ιδανική λύση για έλεγχο τυχόν κρούσματος κορονοϊού!! Διαθέτοντας ένα διπλό φακό, η κάμερα σας παρέχει μια λύση “all-in-one” για λήψη βίντεο παρακολούθησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μαζί με την τεχνολογία θερμικής και ορατής τεχνολογίας, την καθιστά ιδανική λύση για χώρους παρακολούθησης χώρων με μειωμένο φως. Η σειρά συνδυάζει μια θερμική κάμερα για παρακολούθηση σε απόλυτο σκοτάδι και μία ορατή κάμερα με Smart IR για επιβεβαίωση λεπτομερειών
• Υποστηρίζει μέτρηση θερμοκρασίας σώματος.
• Τεχνολογία ψυχρού θερμικού αισθητήρα 256×192 VOx
• Ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασίας: Μέγιστο (± 0,3 ° C) (μαζί με το blackbody)
• Υποστήριξη ROI, ανίχνευση κίνησης
• Διαστάσεις: 192,5 Χ 103,8 Χ 97,2 mm


BLACK BODY JQ-D70Z

BLACK BODY JQ-D70Z

Το JQ-D70Z Human Temperature Measurement Blackbody από την Dahua Technology είναι μια συσκευή βαθμονόμησης που έχει σχεδιαστεί για χρήση με την θερμική κάμερα DH-TPC-BF3221-T. Αυτή η μονάδα διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία για χρήση ως σημείο αναφοράς από τη θερμική κάμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Θερμογραφική Κάμερα για ανίχνευση Πυρετού

www.cameresasfaleias.gr
[email protected]
210.51.52.657
📞 6949.613.630

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems