Η εταιρεία

logo κάμερες ασφαλείας


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών και μηχανικών πληροφορικής. Σήμερα έχει καθιερωθεί στην αγορά για τις άριστες υπηρεσίες της στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας & πληροφορικής και ιδιαίτερα των έργων καλωδίωσης όπως δομημένη καλωδίωση και εγκαταστάσεις οπτικών ινών. Επίσης, αναπτύσσουμε εφαρμογές Internet of Things (IoT) με ολοκληρωμένη εμπειρία για τη διαχείριση συσκευών, τη συλλογή δεδομένων, την ανάλυση μετρήσεων και την οπτικοποίηση αποτελεσμάτων. Αναλαμβάνουμε έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας ελληνικών και ξένων εταιρειών ως υπεργολάβοι. Στην κατηγορία “Υπηρεσίες” θα δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχουμε

Το 2020 λόγω του covid-19 αναπτύξαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου ειδικευόμαστε σε πωλήσεις συστημάτων ασφαλείας & πληροφορικής. Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται είναι κυρίως επαγγελματίες τεχνικοί ή ιδιοκτήτες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.bstsystems.gr  θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο  προϊόν που επιθυμείτε να προμηθευτείτε από εμάς, καθώς υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό online για την άμεση εξυπηρέτησή σας! Η BST Systems θα σας βοηθήσει σε τεχνικά θέματα που ίσως χρειαστείτε για το προϊόν που αγοράσατε και  θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα.

Σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας & πληροφορικής και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems