Η εταιρεία

logo κάμερες ασφαλείας


Η BST Systems είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών & εμπορίας Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων CCTV, Αυτοματισμού, Έλεγχου πρόσβασης,Wifi και συναφών προϊόντων ασφαλείας και δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2009 από ιδιοκτήτες, επαγγελματίες εγκαταστάτες με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Πιο συγκεκριμένα δραστηριοποιούμαστε στην εμπορία και τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και αναλαμβάνουμε έργα Δημοσίου & Ιδιωτικού Τομέα, εγκαταστάσεις συναγερμών, καμερών, access control, και πυρανίχνευση σε Εργοστάσια, Βιομηχανίες, Καταστήματα, Εταιρίες, Οικόπεδα, Εξοχικές Οικίες και Διαμερίσματα.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες καμερών ασφαλείας οι οποίες αλλάζουν διαρκώς, στη BST Systems θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο, ενώ θα έχετε την απαραίτητη υποστήριξη εγκατάστασης – αναβάθμισης – service από το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα 24 ΩΡΕΣ 365 ΗΜΕΡΕΣ.

 


Η εταιρία μας συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του CCTV όπως, MOBOTICS (made in Germany), Hikvision Technology, Dahua Technology, Tiandy Technology, TVT, Bosh – Samsung.

Σκοπός μας είναι η προσφορά νέων τεχνολογιών στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και η επιλογή των καταλληλότερων και ασφαλέστερων λύσεων για τις ανάγκες κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems