ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κάμερες Ασφαλείας – Υψηλή Ποιότητα Καταγραφής

Τα καταγραφικά και οι κάμερες νέας γενιάς που χρησιμοποιούμε στην BST Systems παρέχουν κρυστάλλινη καθαρή εικόνα για σωστή καταγραφή και μετάδοση τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα.

Τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σε κάμερες ασφαλείας σας εξασφαλίζουν την διαρκή παρακολούθηση του χώρου σας και την 24ωρη ασφάλεια τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σας στέγης.

Έτσι, μπορούμε να παρακολουθούμε περιμετρικά το εξωτερικό του σπιτιού μας, το κατάστημα, τα προϊόντα ακόμα και τα πρόσωπα που θέλουμε να ελέγξουμε κατά την απουσία μας.

Τα τελευταία χρόνια τα συστήματα CCTV έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε χώρους καταστημάτων, σε μεγάλους οργανισμούς, στην παρακολούθηση της κυκλοφορίας στους δρόμους και σε σπίτια. Η νέα Τάση στα CCTV είναι τα Video Analytics όπου τα εφαρμόζουμε στη BST Systems με μεγάλη επιτυχία.

Κάμερες Ασφαλείας - Υψηλή Ποιότητα Καταγραφής

Η τεχνολογία video analytics βασίζεται σε ένα ευφυές λογισμικό, που χρησιμοποιείται για την ανάλυση της πληροφορίας που υπάρχει στο video και με χρήση κατάλληλων φίλτρων ανιχνεύει, παρακολουθεί, κατηγοριοποιεί και αποθηκεύει ειδικά γεγονότα, όπως η παραβίαση μιας περιμέτρου ή το παράνομο παρκάρισμα ενός αυτοκινήτου για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα

Η χρήση του συστήματος αναλύσεων βίντεο καθιστά το σύστημα παρακολούθησης πιο αποτελεσματικό, μειώνει το φόρτο εργασίας στο προσωπικό ασφαλείας και διαχείρισης και σας βοηθά να καταγράφετε την πλήρη αξία του βίντεο ασφαλείας κάνοντας το σύστημα κάμερας IP πιο έξυπνο στις εργασίες του.

Το λογισμικό ανάλυσης βίντεο δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να ανατρέξετε στις αυξανόμενες ώρες παρακολούθησης του βίντεο, τις οποίες ένας φύλακας ή διαχειριστής συστήματος μπορεί να μην έχει ποτέ το χρόνο να παρακολουθήσει.


 

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems