ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προστατεύοντας το σπίτι σας και παρέχοντας ασφάλεια για τα πράγματα που είναι πολύτιμα για εσάς είναι μια ευθύνη που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά. Η εταιρία μας αξιολογεί προσεκτικά τις ανάγκες ασφάλειας κάθε πελάτη και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις. Με λίγα λόγια αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί , κάμερες ασφαλείας, access control, θυροτηλεοράσεις, δίκτυα κ.α.) τα οποία αποτελούν μια επιπλέον δικλίδα ασφαλείας στον χώρο σας.

 


 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (Συναγερμοί Σπιτιών & Επαγγελματικών Χώρων)

H BST Systems εξειδικεύεται στην εγκατάσταση συστημάτων συναγερμού που περιλαμβάνουν την προστασία όλων των εξωτερικών θυρών και των πιθανών σημείων εισόδου παραθύρων στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Μπορεί να προστεθεί και η ασφάλεια των ανιχνευτών εσωτερικής& εξωτερικής κίνησης και/ή των ανιχνευτών θραύσης γυαλιού. Η BST Systems κατέχει την ειδική άδεια Β’ Κατηγορίας για την παροχή υπηρεσιών συστημάτων ασφαλείας καθώς και όλες τις πιστοποιήσεις μεγάλων κατασκευαστών συστημάτων συναγερμών για την τοποθέτηση τους.

 


 

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ (Εγκαταστάσεις Πυρανίχνευσης)

H BST Systems προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λύσεων εγκατάστασης πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης από κορυφαίους κατασκευαστές.

 


 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (access control)

Η λειτουργία access control σας δίνει πλήρη έλεγχο της κίνησης των εργαζομένων, των πελατών και των άλλων επισκεπτών στο χώρο σας. Η BST Systems αναλαμβάνει την εγκατάσταση για τα επώνυμα συστήματα ελέγχου πρόσβασης (access control) .

 


 

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Τοποθετήσεις Καμερών Ασφαλείας)

Η χρήση του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) σε ένα σύστημα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την πρόληψη, την ανίχνευση και την επαλήθευση ενός γεγονότος. Οι κάμερες που τοποθετούνται στις σωστές θέσεις θα παρακολουθούν τη δραστηριότητα καθώς πραγματοποιείται. Σε περίπτωση συμβάντος, καταγράφονται οι ενέργειες των συμμετεχόντων και το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να αντιδράσει σε πραγματικό χρόνο είτε τα βίντεο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αργότερα για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων. Η Εταιρεία μας εξειδικεύεται στην εγκατάσταση καμερών ασφαλείας σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Για την τοποθέτηση των καμερών ασφαλείας απαιτείται η σωστή μελέτη από έναν έμπειρο τεχνικό ώστε να επιλεχθούν οι σωστές θέσεις εγκατάστασης και το κατάλληλο μοντέλο της κάμερα ασφαλείας.


 

Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ

Οι βασικές μας αξίες είναι οι αρχές που μας καθοδηγούν σε αυτό που κάνουμε και συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της κουλτούρας μας. Δεν είναι μόνο λόγια – είναι οι αξίες που προσπαθούμε να ζούμε καθημερινά.

-Κάνουμε τη διαφορά.

Παρακολουθούμε και αναζητούμε τρόπους να βελτιώσουμε τον κόσμο μας.

-Νοιαζόμαστε

Σχετικά με τον άλλον, για τους πελάτες μας και για την ασφάλειά τους.

-Δουλεύουμε μαζί

Γνωρίζουμε ότι η ανατροφοδότηση, η συνεργασία και οι ποικίλες προοπτικές καθιστούν τη δουλειά μας ισχυρότερη.

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems