Καταγραφικά και Κάμερες υψηλής ανάλυσης Dahua FULL HD

Καταγραφικά και Κάμερες υψηλής ανάλυσης Dahua FULL HD

Η τεχνολογία Dahua Technology είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία βιντεοεπιτήρησης. Με περίπου 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, οι λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Dahua χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές. Η Dahua έχει 35 θυγατρικές παγκοσμίως που καλύπτουν την Ασία, την Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ωκεανία, την Αφρική κλπ. Με τις λύσεις επιτήρησης της, η Dahua προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα, αξιοπιστία και σταθερότητα.

Η Dahua δεσμεύεται να παρέχει λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε οι τελικοί χρήστες να μπορούν να εκτελούν επιτυχώς την επιχείρησή τους. Το 2001, η Dahua έγινε η πρώτη εταιρεία στην Κίνα για να ξεκινήσει ένα ενσωματωμένο ψηφιακό βίντεο με ενσωματωμένο σε πραγματικό χρόνο 8 καναλιών.

Η Dahua έχει επενδύσει περίπου το 10% των ετήσιων εσόδων από πωλήσεις στην Ε & Α από το 2014. Η εταιρεία διαθέτει τέσσερα ερευνητικά ινστιτούτα – Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Ινστιτούτο Chip και Video Cloud Ινστιτούτο και περισσότερους από 6.000 μηχανικούς Ε & τεχνολογίες αιχμής σε AI, IoT, Cloud υπηρεσίες, βίντεο, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, αξιοπιστία λογισμικού και άλλες τεχνολογίες. Η Dahua έχει καταχωρίσει πάνω από 800 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 2016.

Από το 2014, η Dahua κατέλαβε την 2η θέση στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμού παρακολούθησης βίντεο σύμφωνα με μια έκθεση της IHS και το 2017 ο Dahua κατέλαβε την 3η θέση στη διεθνή “Security 50”.

Η κύρια σειρά προϊόντων Dahua για την παρακολούθηση βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των δικτυακών καμερών, των NVRs και του HD over coax, μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, όπως τραπεζική και χρηματοοικονομική, κυβερνητική, βιομηχανική, λιανική, αθλητική και ψυχαγωγική, μεταφορά και ενέργεια.

Πολλά μεγάλα έργα έχουν εγκατασταθεί με λύσεις και προϊόντα της Dahua ,όπως 2016 Rio Olympics, 2016 Summit G20 Hangzhou, εμπορικό κέντρο Oman Avenues, LAN Airlines στο Περού, APEC στην Κίνα, καθώς και πολλοί άλλοι.

Επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Διαβάστε περισσότερα για τις κάμερες ασφαλέιας.

Συναγερμοί σπιτιών, μάθετε πως να προστατέψετε την περιουσία σας.

About Author

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems