Hikvision, ο κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης στον κόσμο

Η HIKVISION είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο των προϊόντων βίντεο επιτήρησης και λύσεων. Με το ισχυρότερο εργατικό δυναμικό στην Έρευνα και Ανάπτυξη του κλάδου. Στα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνει κάμερες Smart IP, HD αναλογικές κάμερες, speed domes κάμερες, NVR, DVR, λογισμικό διαχείρισης βίντεο, ελέγχου πρόσβασης και άλλα στοιχεία των εξελιγμένων συστημάτων ασφαλείας.

Τα προϊόντα HIKVISION εφαρμόζονται σε επιχειρήσεις, τραπεζικά και χρηματοοικονομικά καταστήματα, οικιακές εφαρμογές, εκπαίδευση ,βιομηχανίες, λιμάνια κ.λ.π

Από την ίδρυσή της το 2001, η Hikvision έχει διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην αγορά παρακολούθησης βίντεο, αφιερώνοντας το 8% των ετήσιων εσόδων της στην έρευνα και ανάπτυξη για τη συνεχή καινοτομία των προϊόντων. Η HIKVISION, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Shenzhen, έχει μια πραγματικά παγκόσμια παρουσία με περιφερειακά γραφεία σε σχεδόν 20 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Η Hikvision, ο κορυφαίος προμηθευτής πρωτοποριακών προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης στον κόσμο, ολοκληρώνει το επιτυχημένο 2017, το πρώτο πλήρες έτος στα νέα της κεντρικά γραφεία στην Hoofddorp της Ολλανδίας, με αύξηση των πωλήσεων και του εργατικού δυναμικού των εργαζομένων. Σχεδιάζονται περαιτέρω σχέδια επέκτασης.

Παρά τη σημαντική επένδυση της Hikvision στις Κάτω Χώρες το 2016, με το νέο κεντρικό γραφείο που ανοίγει στο Hoofddorp τον Ιούνιο, οι εγκαταστάσεις έχουν ήδη αποδειχθεί ότι έχουν μικρή χωρητικότητα. «Με την επιτυχία των νέων σειρών προϊόντων μας και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τις οικογένειες προϊόντων θερμικής και βαθιάς εκμάθησης, είμαστε πολύ τυχεροί να επεκτείνουμε την βάση των εργαζομένων με επιταχυνόμενο ρυθμό», εξηγεί ο Derek Yang, Γενικός Διευθυντής της Hikvision Europe. Με 73 νέους υπαλλήλους που συμμετέχουν στις ομάδες του Hikvision το 2017, η Hikvision έχει δει πολύ ισχυρό χρόνο στην επένδυσή της στους ανθρώπους.

Deep Learning (Βαθιά μάθηση)

Το Deep Learning διεγείρει ακόμα τον κόσμο της πληροφορικής, με υπολογιστική ισχύ τώρα στο επίπεδο όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σωστά σε πρακτικές εφαρμογές. Η Hikvision είναι πρωτοπόρος ως προς την εφαρμογή της τεχνολογίας στη βιομηχανία επιτήρησης και πέρα από αυτήν και έχει κυκλοφορήσει το πρώτο της σύνολο προϊόντων που εκμεταλλεύονται τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Η τεχνολογία Deep Learning έχει ξεπεράσει την αναγνώριση ομιλίας, το όραμα του υπολογιστή, τη φωνητική μετάφραση και πολλά άλλα. Έχει ξεπεράσει ακόμη και τις ανθρώπινες δυνατότητες στους τομείς της επαλήθευσης του προσώπου και της ταξινόμησης της εικόνας.

Η ικανότητά του Deep Learning να ενισχύει την αναγνώριση των ανθρωπίνων όντων, ξεχωρίζοντας τα από τα ζώα, καθιστά την τεχνολογία μια μεγάλη προσθήκη στα συστήματα ασφαλείας. Αυτό ισχύει, ειδικά σε έναν κόσμο όπου οι ψευδείς συναγερμοί, αντιπροσωπεύουν το 92% -98% όλων των συναγερμών, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας και των πυροσβεστικών υπηρεσιών!

Πως λειτουργεί το Deep Learning

Η βαθιά εκμάθηση δεν απαιτεί χειροκίνητη παρέμβαση, αλλά εξαρτάται από έναν υπολογιστή για την εξαγωγή χαρακτηριστικών. Από τα τεχνητά χαρακτηριστικά στα χαρακτηριστικά μάθησης – small.jpgby ίδια.

Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε θέση να εξάγει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από τον στόχο, συμπεριλαμβανομένων αφηρημένων χαρακτηριστικών που είναι δύσκολο ή αδύνατο να περιγραφούν.

Μερικά από τα πιο άμεσα οφέλη που μπορούν να φέρουν οι αλγόριθμοι το Deep Learning είναι η επίτευξη της συγκρισιμότητας ή της καλύτερης ακρίβειας αναγνώρισης προτύπων, η ικανότητα ταξινόμησης και αναγνώρισης χιλιάδων χαρακτηριστικών. Όσο περισσότερα χαρακτηριστικά υπάρχουν, τόσο πιο ακριβής θα είναι η αναγνώριση.


Διαβάστε περισσότερα για τις κάμερες ασφαλέιας.

Συναγερμοί σπιτιών, μάθετε πως να προστατέψετε την περιουσία σας.

About Author

Ασφαλίστε κι εσείς την περιουσία σας με συστήματα της BST Systems